Què és un franctirador? (Política colonial)

 1. Què és un franctirador ?
 2. Es lleva tard, cap a les 8:00, de fet al vespre sempre té reunions inacabables i feixugues en pobles o institucions de la ciutat o comarca,  sol ser un càrrec públic intermig, alcalde, regidor, diputat, alliberat del partit, conseller comarcal etc.
 3. Es lleva i mira VilaWeb, escolta en Basté, i sobretot mira twitter i tota la xarxa social, té dos comptes el seu, i el fake, en els qual selecciona objectiu, apunta i dispara, ja sabeu és un franctirador.
 4. Coneix tota la militància del partit, a més regidors, alcaldes i alliberats, en sap els seus moviments, què escriuen a la xarxa, què fan, amb qui es relacionen, i fins i tot amb qui follen, si no, s’ho inventen.
 5. També coneixen de sobres tots els moviments dels càrrecs, alcaldes, regidors, i tal, dels adversaris polítics, de fet n’estan pendents contínuament, cercant-ne els errors, les febleses, i les contradiccions, un franctirador cerca el moment oportú.
 6. Té contacte directe amb la executiva nacional, en trasllada informació i a la vegada en rep instruccions, fiscalitzen la seva feina, ha de complir de forma fefaent totes les tasques que li encomanen, si no el sistema trontolla.
 7. Com he dit abans, està molt pendent dels moviments dels adversaris polítics, cercar- ne els errors és cabdal, és un estratega incansable, també dels adversaris dintre del propi partit.
 8. Sobretot, és un soldat del partit, el partit sempre davant de tot, el partit és una secta i no pot haver-hi un bri de disidència , perquè sap que un petit error es aprofitat per l’adversari, sigui intern o extern, es necessita un nivell d’alerta molt alt.
 9. Un franctirador sempre està alerta, és una caçador però també un objectiu a abatre, sap que altris se’l volen carregar, sap que no pot cometre errors ni tenir febleses, és la selva.
 10. Té la lliçó molt apresa, de fet ha rebut ensinistrament del propi partit, o caces o et cacen a tu, si caces sobrevius i pots ascendir, si et cacen, un altre passa a ocupar el teu lloc.
 11. Se sap tota l’arquitectura administrativa i política del país, qui hi ha a cada lloc i quines tasques desenvolupa, de fet és el seu mitjà de treball, la seva carta de navegació.
 12. Com he dit abans té el seu compte fake de twitter, on desenvolupa el seu pim pam pum particular, cal generar dubtes i imprecisions en l’adversari, la guerra de comunicació és molt important.
 13. La bona gent el consideren un sectari del partit, però sap millor que ningú que si es despista un segon, si baixa la guàrdia un instant, si té una mínima distracció, és pell.
 14. Quan va començar en política ho va fer per bona fe, per a servir, sense sectarismes i per patriotisme, però amb el temps va aprendre que ho rebia un bon ensinistrament o era un blanc fàcil.

( Ès una analogia, no li busqueu nom i cognom, ni noms de partit, pot ser qualsevol partit o càrrec de partit, amb els anys hom aprèn que els partits si no són molt durs amb la disciplina interna, l’altre se’ls menja, no justifico res, només faig una explicació de com funciona una part del sistema.

Afegeix un comentari