Tintin a Cheverny

Si passeu per la regió del Loira i visiteu alguns dels nombrosos castells, i si al damunt ets seguidor o

 

 

 

col·leccionista del personatge creat per Hergé, no podeu passar de llarg sense visitar el Castell de Cheverny, edifici que va inspirar al dibuixant per crear el seu

 

 

 

 

 

castell de Moulinsart o en la seva traducció catalana, de Molins de Dalt.

 

 

 

 

 

Junt al castell, molt recomanable de veure, doncs s’ha conservat decoracions i mobiliari, hi ha tot un departament dedicat exclusivament a reproduir a tamany natural objectes i escenes de les aventures

 

 

 

 

 

del periodista aventurer Tintin. A la sortida, i com a detall curiós, podreu observar la manada de gossos caçadors que els senyors del castell tenien per a les seves caceres. Per sort, un món que desapareix, exceptuant els gossos, que fan vida d’ells mateixos.

Afegeix un comentari