MARCÚS

(@marcroca)

14 de gener de 2008
4 comentaris

El Punt del dilluns (articles recomanats)


El Punt
dels dilluns no treu edició pel Vallès Occidental -cosa que espero que anirà canviant, sobretot tenint en compte que diaris com el Diari de Terrassa no surten ni diumenge ni dilluns!-, i aquesta apareix dins la de Barcelona.

Amb tot, el dilluns és un bon dia en quan a articles d’interès. Dels articulistes que apareixen els dilluns, són molt recomanables cada setmana en Josep Maria Pasqual (avui, amb un article molt interessant Sobre l’argumentari Chaconià), en Martí Ayats tractant temes de la vida en general (avui, un tema clau: el temps i la seva gestió), i l’altre imprescindible són les cròniques de política Internacional de Ramon Rovira (avui, toca Cuba amb L’herència de Fidel).

Per altra banda, El Punt, mica en mica, va parlant de la xarxa i dels continguts que en ella s’hi couen. Avui, a la secció de política dos exemples: Una notícia amb el vídeobloc de Mas com a font i una altra amb el web de campanya d’ERC com a font. I, posant l’enllaç dels webs on et pots dirigir per a ampliar informació, cosa que no es feia massa fins ara. I, tot això, esperant que ben aviat -però paciència, molta paciència- arribi algun projecte de web de El Punt amb cara i ulls…

PS: Molt interessant el debat que va obrir en Pere Meroño al seu bloc sobre una hipotètica incorporació de Vicent Sanchis al Grup Cultura 03. No sé si tenia informació en Pere, però avui surt aquesta notícia a Comunicació21: Vicent Sanchis es passa al Grup Cultura03.

  1. Jo crec que el camí és el que proposa en Pere Meroño, la de fer un supergrup mediàtic en català. Un supergrup que, inevitablement, hauria d’acabar comprant l’AVUI i fent-ne, ara sí, el gran diari nacional català que tots tenim al cap.

  2. no en sabia res, era que m’amoïnava que un home d’aquesta talla estigués arraconat. I vaig reiterar una tesi anterior, en favor d’un gran grup multimèdia en clau moderna i de país, tot lligant-lo a la incorporació d’en Vicent. Altrament, si n’hagués sabut res, ho hagués anunciat com un rumor. En qualsevol cas, i no pas per mi, esclar, me n’alegro del fitxatge.

    Pere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!