MARCÚS

(@marcroca)

18 de desembre de 2012
0 comentaris

Codis QR per anar al web? No, per compartir!

Ho vaig comentar a la meva Pàgina de Facebook fa uns dies: “M’agradaria trobar als diaris en paper codis QR amb la funció de compartir via Twitter/fb la notícia”.

Cada dia vaig tres quarts d’hora en tren d’anada i el mateix de tornada. Sóc un ‘rara avis’ que encara llegeix en format paper molt sovint, la resta del vagó mira a través de les pantalles dels mòbils.

Sovint, llegint un article interessant al diari en paper em ve de gust compartir-lo a través de Twitter o Facebook. I, ho puc fer, però em costa ‘Déu i ajuda’.

Obre Internet, vés a la pàgina web del diari en qüestió, entra a la secció o al cercador i troba la notícia que vols compartir.

Tot això es podria solucionar posant codis QR, sinó en totes, en algunes notícies del diari en paper, que permetés que amb un sol clic es pogués compartir el contingut a través de les xarxes socials.

Fins ara, només he vist alguns intents de redirigir al lector —a través dels codis QR—  cap al web perquè amplï la informació o vegi un contingut multimèdia.

La meva proposta permetria donar a conèixer el contingut a gent nova, nous lectors, nous usuaris únics que anirien a parar a la web, no el mateix lector que ja el tens llegint el diari en paper.

Es podria intentar, és bo pel lector i pel diari. 

—-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!