la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

11 de gener de 2007
4 comentaris

Coses de la tecnologia

A l’Escala des de l’aparició en tromba del bloc de l’Estanis (PSC), han sorgit altres blocs polítics. Amb celeritat el senyor batlle, Josep Mª Guinart (UDC) va crear el seu a l’agost i hi va començar a escriure-hi el mes d’octubre, seguidament va aparèixer el bloc d’en Rafel Bruguera (PSC) i darrerament l’anomenat Políticament Correcte amb l’horitzó fixat en les eleccions del proper mes de Maig i d’autoria desconeguda almenys per mi, segueixen l’estela del bloc de l’Estanis.

l’Audiència d’aquest blocs és fidel i numèricament fixe, és a dir: gairebé sempre reben un nombre similar de visites a excepció que el post en qüestió sigui enllaçat amb algun altre bloc, pàgina web o cercador.

Així ahir els comptadors indicaven el següent:

El Bloc de l’Estanis: 5.883 visites

El Bloc de Rafel Bruguera: 970 visites

Políticament Correcte: 940 visites

El Bloc de Josep Mª Guinart: 14 visites (comptador recent)

Doncs vés per on ara mateix el comptador de Josep Mª Guinart marca 10.008 visites!! Així aquest bloc ha rebut avui 9.994 visites que dividit entre les 14 hores que han passat des de l’última consulta resulta 714 visites per hora. Per tant em sembla que no falta afegir res més… és impossible.

Bé impossible no, perquè el comptador registrat al bloc del senyor batlle, té la possibilitat de començar a comptar a partir d’un determinat número de visites. I el comptador així ho ha fet. I enlloc de començar d’una xifra com 0 que seria el més lògic o 100, ha escollit 10.000 i d’això se’n diucoses de la tecnologia.

  1. Qués puta el tio!!

    No te’n cardis, que podria perfectament ser. Jo ahir entre les 16 i les 17 vaig entrar al bloc d’en guinart 450 vegades.  Pel plaer de sortir i tornar a entrar, ja se m’entén…

    I si com insinues en Guinart ha fet una pirula blogueril, segur que ha estat idea d’en Madí.

    Guinart innocent!!

  2. Sembleu iaies fent el té de les 5. Enlloc de mirar les visites podríeu comentar el que diuen en els seus blogs, seria més productiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!