La Puta i la Ramoneta

Des de l'altra banda de la muntanya

28 de gener de 2009
Sense categoria
2 comentaris

CRISTIANA INDIGNACIO

   Abans de començar, vull que consti que sóc creient i una mica practicant. No massa, però el que conta es el fons, el sentiment i aixó ho tinc.

    I ara estic emprenyat, indignat i dolgut amb el degenerat, viciós, mala bèstia, amoral, fastigós, segurament pederasta i més coses que no m’atreveixo a dir que es el Papa Benet XVI. O sigui, el representant de Déu a la terra. El que mai s’equivoca. El que parla “ex catedra”. El que viu millor que Déu (i mai millor dit).
   
    Fa uns quatre anys, uns bisbes de la corda del ultraconservador Lefèbvre (li pots posar els mateixos adjectius que a Sa Santedat) varen dir que l’Holocaust jueu no havía existit. Negació total. Els nazis no varen assassinar sis milions de jueus als camps d’extermini. No més moriren uns 200 o 300 mil i no als cámeres de gas, sinó per infermetats varies.

    El Papa anterior ,Joan Pau II, els va excomunicar i ara el nazi actual, els ha llevat la sanció, el qual fa pressuposar que está d’acord amb les seves tesis, que accepta les salvatjades dels seus socis. Per que una cosa es que estiguin d’acord amb el que va succeïr, lo qual coneixent el pelatge no m’estranyaria el més mínim, però el que no pots fer es negar-ho. Es d’imbècils. Hi ha imatges, fotos, testimonis i tot el que vulguis. I els molt animals encara ho neguen. Pot ser es que conten amb el suport del ínclit Saura.

    Ramón, aquets guarros, no solsament ens volen negar lo evident, sino que ens demanen que ens creguem com a dogma de fé, que un colomet va fornicar amb la Verge María per que tingués un fill de forma immaculada. Per posar un exemple. Tú mateix.

   Com diría el nostre amic Fermí Vallés, “matals fore poc”.

    Quim SOSTRES (La Puta)

  1. 1) De moment, Benet XVI no ha parlat mai “ex cathedra”.

    2) Benet XVI ha deixat clara novament la seva condemna de l’Holocaust. No es condemna allò que no ha existit. Per tant és absurd de dir que Benet XVI ignora l’Holocaust.

    3) Benet XVI pot tenir molts defetctes, però no el de nazi. O és que jo sóc franquista perquè quan era estudiant em vaig haver d’afiliar – obligatòriament – al SEU?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!