30 de juliol de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Xoc definitu amb l`Estat

Ja és hora de dur a terme les activitats necessàries que ens duguin al xoc definitiu amb l`estat i ens dugui a la secessió d`aquest estat lladre i per tant immoral; Però també il·legítim ja que prové d`una guerra i del vessament de molta sang.
L`enfrontament és inevitable. Tant pel que fa a la geastió dels nostres diners com pel que fa a la lluita per mantenir la nostre cultura i la nostre llengua, no tenim més remei que anar a l`enfrontament directe. Si ells no compleixen les lleis, nosaltres tampoc.
D`alguna manera o altre, ells saben que l`enfrontament definitiu està arribant; Ho saben els `d`allà, com ho sap també la seva cinquena columna a casa nostra, com els galifardeus dels Ciutadanos.
Hem de ser conscients que a mesura que l`enfrontament arribi, els escarafalls de tota aquesta miserable gent, augmentarà; Que l`estat espanyol intentarà blindar-se contra nosaltres, fent lleis, modificant les actuals, per arraconar-nos i deixar-nos sense aire.
Però si som nosaltres, si lluitem pel què som ho tenen més que pelut. Només necessitem un lideratge que ens dugui a la nostre llibertat definitiva. Ja no val la recepta de 25 anys d`immobilisme. No tenim altre camí que el que ens marca la història, els nostres avantpassats i els nostres morts en la lluita.
Fem-ho pels nostres fills, per donar-lis un futur lliure, en una nació lliure, una nació socialment avançada, i moralment rica. El futur és nostre, però necessitem un altre lideratge.

Recordem la lletra dels nostre himne nacional:

” Quan convé seguem cadenes” Bon cop de falç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!