FOREVER MU!: (GAIREBÉ) TRES ANYS DE VA-CA

Si ja punxeu habitualment a l’ex-subcomediante S, aquí en solitari, ja ho sabreu, però vull replicar des d’aquí, la seva penúltima penjada. Es tracta d’un recordatori de la data que hauria marcat el tercer aniversari de la VA-CA (ACS), amb unes fotos inèdites d’una de les seves primeres aparicions estelars, l’any 2003, en la primera jornada del Foro Negro convocat per la Plataforma contra la Burla Negra, l’embrió social del canvi que desallotjaria finalment el camaleó Fraga (DUP) del poder a Galícia. El seu naixement polític però fou un any abans, amb el seu primer comuunicado llançat als media gallecs.
La veritable novetat sobre els vaqueiros però, no és aquesta …

La bona notícia és que la VA-CA es converteix gràcies a l’altre ex-subcomediante U, en una ex-web visitable per tots aquells nostàlgics de la millor expressió de la lluita subversivo-barrilaire (vessant atlàntica). VA-CA: Forever MUUUU!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *