ELS COETS PODEN ESPERAR … el dia 19 de juny amb el Tunis VS. Espana.

Com va dir aquell periodista esportiu … "No va poder ser". Els "Òrgans de Stalin" no van poder retronar amb força al cel de Catalunya, o "Polònia", com la coneixen molts. Aquella mítica arma secreta nascuda l’any 1941, poc abans de la invasió alemanya de la Unió Soviètica i que després seria llançada en massa en direcció Berlín en el contraatac rus, no va poder ser emulada ahir dia 14, després del partit del mundial de futbol Espana-Ukraïna. Càsum!

Però paciència! Anotin ara el seguent calendari esportiu:

Dia 19 de juny. 21 hores: Tunísia vs. Espana
Dia 23 de juny. 16 hores: Aràbia Saudí vs. Espana

La lograda, i barata!, edició commemorativa i en edició de butxaca del mític coet balístic podrà anar essent engreixada per a la seva múltiple ignició retronadora just després del moment de la victòria … àrab (per començar). El "fantasma dels quarts de final" serà una broma en comparació a l’amenaça d’una eixordadora mascletà pel dia de la derrota final. La "venjança de Macau", així s’anomena la millorada versió catalana de les obsoletes bateries russes, no deixaran timpà sobre timpà i la roig-i-gualda es postrarà al pas del cavall blanc en la desfilada de la victòria.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *