FRUSTRACIÓ, FRUSTRACIÓ I MÉS FRUSTRACIÓ ÉS EL QUE GENEREN AQUESTS POLÍTICS INDEPENDENTISTES.

…I LA FRUSTRACIÓ CADA CÒP ÉS FA MÉS GROSSA.

I JA FA ANYS QUE DURA.

I POTSER ÉS EL GRAN ENGANY POLÍTIC DE L’ ARTUR MAS EL QUE HA DUT AL PAÍS A AQUEST ATZUCAC.

PROMETRE EL QUE NO ES PODIA PROMETRE I VOLER FER ENTRAR EL CLAU PER LA CABOTA DONANT UNES PLEBISCITARIES PER GUANYADES QUAN NO S’ HAVIA GUANYAT EL PLEBISCIT, ENTRE MOLTES MÉS ENSULSIADES, PODEN HAVER PORTAT AQUEST PETIT PAIS NOSTRE EN AQUEST CARRERÓ SENSE SORTIDES AHONT SI ALGÚ NO HO ARRECLA HI PERDEREM BOUS I ESQUELLES.

TOT PLEGAT  HEM DE PENSAR QUE L’ ARTUR MAS ES VA MOURE, POTSER SINCERAMENT, DINTRE DE LA SINCERITAT POSSIBLE EN POLÍTICA ,PERÒ ES VA MOURE, PERQUE CONVERGÈNCIA NO PERDÉS LA SEVA HEGEMONIA POLÍTICA I NO FOS SUPLANTADA PER L’ HEGEMONIA D’ ESQUERRA.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *