ELS PALLASOS DEL REGNE.

SÍ EN REFEREIXO ALS PALLASOS DEL REGNE D’ ESPANYA. VUL DIR L’ OLIU I COMPANYIA, ENTRE MÉS.

EL BANC SABADELL I EL SEU GRUP NO AIXEQUEN EL CAP, PER MÉS QUE TRASLLADIN  LES SEUS A L’ ALACANT O PERLLÀ O MÉS ENLLÀ.

LA SEVA ACCIÓ AVUI SEGUEIX A 1,65€, RES DE PUJAR A DOS EUROS O SIMIL·LAR PEL FET DE FER LA PALLASADA DE CARDAR EL CAMP DE CATALUNYA. ELS SEUS MALS, ENTRE MÉS, HAVER-SE FET CÀRREC DE TOTES LES RAMPOINES DEL MARCAT HISPÀNIC PER ACONTENTAR ELS MALDESTRES I INÚTILS GESTORS DEL BANC D’ ESPANYA.

LES SEVES PRÒPIES EXPCTATIVES ES LIMITEN A UNS BENEFICIS D’ UNS 800 MILIONS D’ EUROS PER AQUEST ANY I VAS QUE XUTA I RES DE RES D’ ARRIBAR ALS 1.200 O 1.500, LA LLOSA DE LES RAMPOINES HISPANES ÉS MASSA LURDA PER TRAGINAR.

LA SITUACIÓ INDEPENDENTISTA, HA ESTAT UNA BONA EXCUSA PER DUR A TERME LA ”REAL RE-CENTRALITZACIÓ” DE L’ ESTAT ESPANYOL, EN AQUESTS CAS DUTA A TERME PER AQUETS PALLASOS CATALANS I EN D’ ALTRES CASOS PER EXECUTIUS MADRILENYS, AFINCATS DINS D’ EMPRESES CATALANES, QUE ARA APROFITEN AQUEST GARBUIX PER FER AQUESTA MASCARADA I POGUER TORNAR A VIURE ELLS I LES SEVES FAMILIES A MADRID, AIXÒ SÍ, SENSE DEIXAR DE COBRAR LES MILIONARIES ANYADES  PER ENGREIXAR EL SEU PATRIMONI MADRILENY.

NO OBLIDEM PAS QUE AQUEST PROCÉS, 155 INCLÓS, PER L’ ESTAT ESPANYOL, REGIT PEL BOVERN DEL PARTIT POPULAR FILO-FRANQUISTA, NO HA ESTAT L’ INICI DE RES, SINO LA CULMINACIÓ DELS SEU PROCÉS, QUE VÀREN COMENÇAR EL 2005 AMB LA PERSECUCIÓ DE L’ ESTATUT SORTIT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA I QUE VÀREN PROSEGUIR AMB LA PERSECUCIÓ DEL MATEIX ESTATUT REFORMAT I APROVAT PER LES CORTS ESPANYOLES I APOTECAT PEL TC ESPANYOL, TOT I QUE NI AMB L’ ESTATUT RETALLAT NO S’ ACABAVA LA SEVA AMBICIÓ POLÍTICA I ECONÒMICA  DONCS L’ ESTRUCTURA POLÍTICA I ECONÒMICA DE LA GENERALITAT SEGUIA ESSENT MASSA POTENT PELS SEUS INTERESSOS, COSA QUE L’ ARTUR MAS MAI NO VA SER CAPAÇ D’ ENTENDRE I QUE HORES D’ ARA SEGUEIX SENSE ENTENDRE I AIXÍ ENS VA A TOTS PLEGATS.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *