22 de maig de 2018
0 comentaris

Ho dieu seriosament?

Crec que el bonisme que s’està perpetuant a la societat catalana ha de començar a canviar.

Que sóm solidaris, és clar, sempre s’ha demostrat. Que no sóm excloents davant els nou vinguts s’ha demostrat en diferents èpoques de la nostra vida (Pulsos Migratoris estatals o més enllà de l’estat). Que hem de ser un país lliure de feixisme i xenofobia, com dirien els castellans, estamos en ello.

El que ja no entenc tant, és que en aras a ser plurals, per exemple a la televisió, s’hagi de passar la pluraitat per l’arc de triomf i ens inundin a planflets propagandistics de partits Unionistes, tot per no veure el que diran si no hi surten.
Senyors crec que hem de recuperar la veritable pluralitat.

Un exemple que m’ha sorprès és la presència de VOX al FAQS de TVC. Em pot algú dir quins set sous d’interès tenen aquesta gentussa neofeixista a la nostre societat? no hem dit que sóm antifeixistes o que hi estem lluitant per ser-ho?, senyors, aquest són els neofeixistes dels quals lluitem. I si tant ens flipem amb la pluralitat dels mitjans, em podeu dir perque no surten mai del Partit Pirata o bé del PACMA que us ben juro que tenen molts més seguidors a CAT que aquesta gentussa feixista.

TOTAL, Prou de ser tan “bonistes”.

Per cert, i a mal que em revatin amb 50 mil panfletos, LA VIOLÈNCIA només ha vingut per una part del conflicte i tots sabem quina és, i per no entrar en el bonisme que critico, sí, efectivament, LA VIOLÈNCIA ha vingut per la part Unionista de totes totes.

SALUT

#SomRepublica , #LlibertatPresosPolitics , #PartitPirata , #pacma .  #FOAOUU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!