la rella

la revista del Lluçanès

19 de setembre de 2006
0 comentaris

L’expedició “el Lluçanès al Pic Lenin” porta la rella a 6.500 metres

En un bon grapat de números de la rella es van anar publicant els preparatius i les perspectives del grup de membres de la Unió Excursionista de Prats de Lluçanès que van decidir emprendre l’aventura "El Lluçanès al Pic Lenin", i marxar cap al Kirgyztan amb la il·lusió de viure una gran experiència i intentar assolir el cim de la muntanya més alta d’aquella república.
Ha estat -i encara serà- aquesta una agraïda col·laboració amb el Frank Besora, el Jaume Calderon, el Jordi Russinyol i el Carmelo Dolado, que es va acabar concretant, també, amb el lliurament als expedicionaris d’una banderola de la rella -la que il·lustra aquest apunt- perquè la instal·lessin al cim o la passegessin arreu. I novament van complir amb l’acord.
la rella, com a publicació gratuïta que és i que vol ser, necessita de la publicitat per viure. Però moltes vegades, allò que dóna força a una proposta com aquesta és la col·laboració. Una col·laboració desinteressada però que ajuda a fer més forts els lligams, a fer més reals els projectes de cadascú i que fa encara més creïbles els objectius que es volen assolir.
Des de la rella volem agrair als expedicionaris que han dut el nom del Lluçanès ben amunt, la bona disposició a compartir la seva il·lusió i, com diuen en l’entrevista que publica la rella en el proper número, saber quin és el propi límit, a la muntanya però també en altres àmbits, és una garantia de futur.
En seguirem parlant en futurs apunts, però si algú vol saber més coses de l’expedició i dels preparatius i de l’arribada, podeu anar-hi des d’aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!