Demà, divendres 18, Escampada a Sant Boi de Lluçanès

Demà divendres, al costat del pantà de Sant Boi de Lluçanès, a partir de la 1 de la nit, se celebrarà la 8a edició de l’Escampada, potser l’aplec de joves del Lluçanès més multitudinari que es fa anualment a la comarca.
Si l’hora d’obertura és a la 1 de la nit, l’hora de tancament serà quan hagi ben sortit el sol.
L’animació musical, diuen que anirà acàrrec de Fem Festa Dj, però l’animació de veres la posarà la gent.
Enguany, la rella i EscampadaGrup hem acordat col·laborar en la promoció de la festa, en la línia de treballar per cohesionar la gent i el territori en aquelles propostes que sorgeixen arreu de la comarca i que poden contribuir-hi.
Així doncs, que escampeu a gust!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *