CORNELIUS HORAN

El pirat amb faldilles que va empaitar diumenge el líder de la marató olímpica, Vanderlei de Lima, duia un cartell penjat a l’esquena… ¿Què hi devia posar?  (segueix)

Una fuente gubernamental, según informó Europa Press, aseguró que el agresor es un hombre cuyo nombre sería Cornelius Horan, de 57 años y de nacionalidad irlandesa, mientras que otra apuntó que se trataba de un sacerdote que dejó los hábitos y que padece problemas psiquiátricos.Esta última, agregó que sería el mismo sujeto que había provocado un incidente el 20 de julio de 2003 en el Gran Premio de Fórmula 1 en Silverstone, Gran Bretaña. Según este informante, el hombre dijo que vino a Atenas para anunciar el juicio final, como anunciaba en un cartel que llevaba colgado de su espalda. (font)

El ataque, que ocurrió cuando se disputaban 36 kilómetros del maratón, fue perpetrado por un fanático religioso que, enfundado en un kilt escocés y portando un cartel que rezaba "Lean la Biblia" (font)

“El hombre dice que es irlandés, y está borracho. Estuvo en una taberna antes”, dijo un portavoz policial. El atacante, que estaba vestido con una corta falda plisada de color rojo, unos calcetines largos verdes y una boina del mismo color, exhibía en la espalda un cartel con una frase evocando el regreso de Jesús a la Tierra y firmada “el Padre de los Grandes Premios”  (font)

 

L’auteur du «plus gros scandale des jeux» aurait déclaré à la police avoir poussé le coureur pour préparer le second retour de Jésus sur Terre. Du coup, The Irish Examiner parle de «terreur sainte». Arrivé le jour même à Athènes pour accomplir sa «prophétie», Cornelius Horan se verrait aussi comme un agent de paix dans le monde. Selon The Irish Examiner, il aurait écrit à Saddam Hussein pour lui proposer de réaliser une danse de paix à son intention. (font

He was dressed in a kilt and beret and police said he was drunk. (font)

¿La fi del món?¿La segona tornada de Jesús? ¿Llegir la Bíblia? ¿Borratxo?

Observeu bé la imatge… ¿Què hi podeu llegir? ISRAEL FULFILMENT OF PROPHECY SAYS THE  BIBLE… O sigui: “Israel acompleix la profecia diu la Bíblia” El podeu veure aquí de cara amb l’altra part del cartell que resa: “La segona vinguda de Crist s’acosta diu la bíblia El pare dels Grans Premis” Per sota, apareix l’estrella blava de David, símbol de la senyera de l’estat d’Israel…

Finalment, Reuters ens treu de dubtes:

Police had said the Irishman, who had the words "The Grand Prix Priest. Israel Fulfilment of Prophecy Says The Bible. The Second Coming is Near" pinned to his shirt during the incident, appeared drunk.

I la BBC sentencia: "Religious obsession is being deemed as the cause of his actions."

Aquí el teniu, pobre home. Un altre fanàtic religiós, una altra deixalla humana que transtorna la pau del món. La religions, siguin de la banda que siguin, han de ser superades.  La religió és terrorisme mental perquè destrueix la capacitat de pensament crític i anul·la la llibertat individual. Israel versus Islam. Bush versus Bin Laden. Flamarades d’intolerància religiosa. Cornelius n’és només una trista caricatura. Ens assabentem que va publicar un llibre titulat  “A Glorious New World Very Soon To Come”… 

Esperem de tot cor que aquest “gloriós nou món” que ha d’arribar estigui lliure de fonamentalismes religiosos i de terrorismes de tota mena (estats terroristes i organitzacions diverses).

Mentrestant, estem pendents dels nens d’una escola d’Ossètia…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *