Aqueix restaurant es troba al bell mig de la part alta de Tarragona, al carrer cuirateries a tocar del carrer major. Avui hi he anat a raure amb uns companys de professió, un dels quals Fernando Chicano, tria llocs de trobada diferents cada cop però amb un denominador comú, la bona cuina.
El nom del restaurant Tecla 60, segons la mestressa, fa referència a la data (la festivitat de santa Tecla,
patrona dels tarragonins) i l’any de naixement del marit -i cuiner de la casa-. El lloc és petit, però acollidor, ben ambientat combinant un mobiliari de disseny modern i funcional amb les parets vistes de pedra antiga, com s’escau als edificis del nucli originari de la ciutat. La música de fons és discreta i variada, apta per permetre la conversa de sobretaula.
L’oferta gastronòmica s’inspira en la cuina tradicional tarragonina amb recreacions originals de l’autor. No és pas per casualitat que va ser un dels establiments guardonats al certàmen culinari “Tarragona de tapes” 2010. Avui entre cinc hem tastat els musclos de roca a la planxa, la tripa amb cigrons, les pataques amb romesco, les croquetes de confit d’anec, la crema de pèsols amb encenalls de pernil, la tonyina marinada amb soja a la planxa i el romesquet de lluç. Tot molt fresc i gustós acompanyat de vins del Montsant. I a bon preu.