A la vora de l’Ebre és un restaurant especialitzat en cuina tradicional del Delta que es troba al carrer Barcelona, a la ciutat de Tarragona.
L’establiment és menut, auster però acollidor, l’amo és de bon tracte i sobretot la cuinera és excepcional. Hom hi pot trobar tota l’amplia varietat de la cuina del Delta, peix de riu i de costa, a més de tota mena d’arrossos. Avui hem tastat l’ostró, el txapadillo, l’anguila, les cloïsses picants, els musclos, els popets del roquer, les anxoves amb oli i vinagre…. I per postres pastissets, vi dolç i aiguardents diversos. Els vins, de la Terra Alta com s’escau, res de Riojas o Riberas. I tot a bon preu.
Post Scriptum, 5 de maig del 2022.
Dinant-hi avui amb uns companys hem vist un gest de solidaritat senzill i sincer: els tovallons de paper dins les copes a la taula parada estaven aparellats groc i blau, els colors de la bandera ucraïnesa, una actitud gens habitual, dissortadament, a casa nostra.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!