Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

9 de febrer de 2012
0 comentaris

A la vora de l’Ebre, a Tarragona

A la vora de l’Ebre és un restaurant especialitzat en cuina tradicional del Delta que es troba al carrer Barcelona, a la ciutat de Tarragona.

L’establiment és menut, auster però acollidor, l’amo és de bon tracte i sobretot la cuinera és excepcional. Hom hi pot trobar tota l’amplia varietat de la cuina del Delta, peix de riu i de costa, a més de tota mena d’arrossos. Avui hem tastat l’ostró, el txapadillo, l’anguila, les cloïsses picants, els musclos, els popets del roquer, les anxoves amb oli i vinagre…. I per postres pastissets, vi dolç i aiguardents diversos. Els vins, de la Terra Alta com s’escau, res de Riojas o Riberas. I tot a bon preu.

Post Scriptum, 5 de maig del 2022.

Dinant-hi avui amb uns companys hem vist un gest de solidaritat senzill i sincer: els tovallons de paper dins les copes a la taula parada estaven aparellats groc i blau, els colors de la bandera ucraïnesa, una actitud gens habitual, dissortadament, a casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!