Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

20 de desembre de 2007
7 comentaris

Xerrada al Catllar

Abans d’ahir, la secció local d’Esquerra del Catllar va organitzar un debat sobre la Constitució espanyola en el qual vàrem intervenir Apel·les Carod i jo mateix. 

Una vintena d’assistents acudiren al primer acte del partit després de les eleccions municipals, quan Esquerra va perdre els tres regidors que tenia al consistori. Greus desavinences internes a l’hora de confegir la candidatura van conduir a aquest resultat electoral. L’acte del dimarts era l’inici de la represa de l’activitat pública del partit al poble. Koldo Ayerbi, el president local, va fer les presentacions i ve encetar el col·loqui, que fou força animat i constructiu.
Un cop acabat el debat els militants presents vàrem comentar la conveniència d’assistir al congrés regional de divendres 21 i donar una perspectiva positiva a la situació del partit en aquestes comarques.
  1. Bon dia Jaume.
    Gràcies tant a tu com a l’Apel.les per venir . Tal com vam parlar , per a nosaltres comença una nova etapa , molt dura , ja que la feina política quan quedes fora de l’ajuntament es , pel que ens van avisar , i comencem a veure , molt complicada.
    L’acte , al que m’hagues agradat que hagues pogut venir mes gent , va resultar , crec que molt molt interessant.Vau engrescar a la gent com per a que haguessin forces preguntes e intervencions(al menys mes de les que jo pensava que hi hauria…)De fet , algun dels asistents al dia seguent per teléfon o e-mail m’han trasmés les seves felicitacions pel acte.Els va semblar molt bé posat , i els convidats(tu i el Apel.les), perfectament elegits.Van quedar encantats amb la vostra aportació i com es va desenvolupar l’acte . Desde la secció local entenem que aquest es un dels camins que hem de recorre , i ja estem preparant propers actes per a que el poble no pensi que ERC no té res a dir al municipi.I que tinguin contacte directe i constant amb el que defensa i encarna ERC a la societat catalana.Properament , i aprofito aquest espai , realitzarem actes sobre temes relacionats amb la ecologia , juntament amb la plataforma "Salvem el Gaià" , i unaltre per als jovens del poble , juntament amb les JERC.
    De nou , moltes gràcies per la teva col.laboració , i ja saps que per al que necessitis pots contar amb mí…
    Ens veiem divendres(o potser no si hi ha molta gent , que tantdabó–)))))

  2. i més encara el diumenge i el dilluns i …

    El divendres no s’acaba rés, tot el contrari, ha de significar l’inici d’una nova etapa per l’independentisme en el nostre estimat país, amb més força si cal.

    Una abraçada

  3. Disculpeu que no parli de El Catllar.

    Dir blanc i fer negre (sense que ho sembli), es un dels símptomes més clars de l’enfermetat anomenada "partiditis". Alguns, en això, l’hi diuen fer "política". A mi sempre m’ha assemblat que es una les les principals consequències de l’anomenada "transició"…espanyola: els "partits" (amb els corresponents pactes) garantien/eixen l’estabilitat del sistema, o estabilitzàven/en, la situació….. perque l’Estat i el poder establert, pogués/i "respirar"…… CiU fins hi tot esperava/a que els "serveis prestats", l’hi fòssin/siguin reconeguts….. Que dir també, de les esquerres paleològuiques catalanes, que venen paradisos a la terra als pobres ignorants, per no dir coses pitjors que impedeixen veure la realitat i pensar per un mateix….. També es podrien anomenar "esquerres burocràtiques": el PSC de burocràcia al servei de l’ Estat, i ICV i ERC (amb certs matissos), burocràcies de partit. I la realitat? si encaixa amb el que diuen i volen, doncs perfecte. Si no, diuen que no es la realitat. Consequència: el Poble a aguantar. Bé, no amb vull allargar:

    Es veu que el Sr. Puigcercós ha presentat una proposta de Llei electoral (o si més no, hi treballa), en que els electors podrán escollir els llocs de la llista. Es a dir, llistes tancades de partit, pero obertes en els llocs – primer, segons, etc… -.

    No sé que fareu divendres, pero sembla que algú a ERC impedeix el que es propugna……. I amb demanareu el vot com qualsevol Vichyssoise ?

    Apa, adeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!