Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

18 de juliol de 2013
5 comentaris

Per l’esquerra de la llibertat: sisè aniversari

Avui s’escau el sisè aniversari de l’obertura d’aqueix bloc, una bona ocasió per fer-ne un balanç.

En total hi he penjat 1.873 apunts que han rebut 495.527 visites a la portada i 1.212.198 vistes a les entrades, amb un acumulat de 5.517 comentaris. 
El ritme diari d’escriptura que vaig mantenir els primers quatre anys ha deixat pas a una etapa en la qual les publicacions són cada vegada més esporàdiques, en bona part perquè l’activitat política de qui subscriu ha baixat d’intensitat als darrers temps. Espero invertir aqueixa línia decreixent aviat i participar efectivament en el procés independentista que està protagonitzant el nostre poble.
  1. Moitas felicidades Jaume. Perabéns! O teu blog é sen dúbida un referente de obrigada visita para moitos non só en Catalunya. Parafraseando ao grande escritor galego Álvaro Cunqueiro: “mil primaveras máis para ESQUERRA DE LA LLIBERTAT”!
    Unha forte aperta
  2. Moltes, moltes i moltes felicitats. La teva decidida constància a fet que molts haguem passat, hi passem encara, moltes estones de lectura i reflexions interessants en aquest bloc. Volem continuar fent-ho molt de temps mes, per tant . Forta abracada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!