Bloc de notes

Avui, cassola de sèpia

Aquest diumenge m’ha tornat a tocar cuinar i això ja s’està convertint en un costum. Abans no m’agradava però veig que a poc a poc estic començant a agafar gust a això de triar ingredients, dosificar quantitats, combinar substàncies sòlides i líquides, aplicar o no una determinada quantitat d’escalfor  i comprovar que el resultat és comestible (i a vegades té bon gust i tot!).

Una cosa que veig és que l’arròs ho aguanta tot, vull dir que el pots barrejar pràcticament amb qualsevol altre ingredient. Avui, a banda d’algunes verdures (ceba, tomata, pebrot, albergínia, carbassó, pèsols) hi he afegit una mica de sèpia que he trobat al congelador.

Aviam si al final arribo a la conclusió que la meva autèntica vocació estava amagada a la cuina de casa.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dia a dia, | s'ha etiquetat en per jpip | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent