Llibres, llibres i més llibres


Fins al dia d’avui hem presentat i establert debat sobre el llibre “Visca la Terra i visca l’Anarquia” al Clot-Camp de l’Arpa de Barcelona, al Prat de Llobregat, al Vendrell, a Lleida dos cops, a Manacor, a Marçà, a Tarragona, a València, a Vic, a Vila-seca i a Xàtiva. Les properes presentacions del llibre seran a Creixell l’1 de desembre i segurament a Montblanc ben aviat. En el seu moment, molta altra gent va anar proposant dates de fer-ne presentacions a diversos espais, pobles i ciutats. És per això que si algú vol muntar alguna altra presentació que ho digui com més aviat millor perquè ara mateix hi ha altres llibres entre mans i arribarà un moment que em resultarà molt complicat presentar el llibre sense parar boig de dies marcats al calendari.

Espero que en pocs dies també resituem els dos volums que recollirien les meves edicions dels textos teòrics de Josep Llunas, que havien de sortir al setembre però amb “Procés” i “postProcés” no se n’ha tornat a saber res més, tot i que bona part de la feina ja està feta.

“Crema Londres a Tarragona” és l’altre llibre que estem presentant amb la Roser i la Laura i després de les presentacions i exposicions de fotografies del llibre de la Roser a Castelló d’Empúries i a Tarragona ara estem a l’espera de noves propostes. Sabem que a la primavera serem a Marçà però esperem noves propostes.

Per acabar, fa anys que tinc entre mans un projecte que està arribant a la seva darrera etapa. Es tracta d'”El Llibre Negre”, que finalment segurament tindrà dos volums perquè el projecte s’ha multiplicat i expandir. Intenta recollir bona part dels textos anarquistes catalanistes, llibertaris independentistes o anarcoindependentistes produïts en aquest tros de món des de meitat del segle XIX.

I altres que de moment només són projectes com l’edició de la poesia de Llunas accessible al gran públic contemporani i la biografia de l’anarquista reusenc i la seva obra “La Tramontana”

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *