No siguem illes (4): Debat sobre els límits i l’autoritat antiautoritària

Despre? de dinar, el teatre del col·legi va acollir el debat final, enguany al voltant dels límits i la seva possible coordinació amb l’autoritat, l’autoritarisme, l’escola lliure, la pública, etc. Vam obrir el debat Cristina Canon [Escola El Jardí dels Somnis], Simon Jones [Escola El Siubmarí Lila], Jo mateix [Institut-Escola Pi del Burgar de Reus] i Toni Álvarez [Escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell]. Però l’important va ser la participació d’un nombre important de gent aportat reflexions i experiències (crec que sempre són el millor en aquestes jornades). I en acabar, sense cap mena de dubte, com passa cada any, les ganes de canviar-ho tot des delmateix lloc de l’escola on estem eren grans i es mantenen.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *