Prendre la paraula

jordimartifont

21 d'abril de 2013
0 comentaris

No siguem illes (2): Tallers, tallers, tallers, tallers

Les prop de 120 persones presents a les Jornades, que vam organitzar al Col·legi del Miracle de Tarragona en la part que toca al dissabte, ens vam distribuir en quatre tallers: ” Treball globalitzat i interdisciplinari: hort, projectes, tallers i racons”, “Importància d’integrar el cos a l’aula”, “Lectoescriptura i creativitat” i “Matemàtiques creatives d’infantil i primàrtia”. Els tallers tenien part teòrica i part pràctica, depenent de com cada una de els persones que elsportava ho havia muntat. El meu, “Lectoescriptura i creativitat”, el coordinava Cristina Canon, fundadora de l’escola lliure El Jardí dels Somnis d’Alacant.

El taller s’explicava amb el següent comentari:”En la nostra societat aprendre a escriure té un papel funcional molt destacat que acostuma a interessar als nens i nenes sense la necessitat directiva de l’adult. Això signfica que desenvolupar la lectoescriptura per una mateixa ens connecta amb la nostra part més creativa.
En el taller mostrarem aquesta connexió i explicarem la importància de la vivencialitat en tot el procés lectoescriptor.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!