MARCÚS

(@marcroca)

8 d'octubre de 2005
12 comentaris

Bloc comunitari sobre política

Temàtica: Idea embrionària.

Tinc al cap un projecte en estat embrionari. Es tractaria de fer un bloc comunitari entre unes quantes persones per parlar de política. La idea encara no la tinc massa encarrilada, només els fonaments. Es podria crear un bloc on tots els components, amb la mateixa contrassenya, poguessin entrar i dir la seva opinió o informar de les últimes notícies polítiques interessants, o recomanar articles de la premsa, etc… La idea no és fer un fòrum, on cadascú diu la seva i l’insult hi predomina, sino més aviat crear opinió i compartir coneixements, centralitzar la informació. Obert a tothom, encara que no ens coneguem. Obert a les diferents sensibilitats polítiques. Una mena de tertúlia virtual.

Si ho creus interessant, dona’m la teva opinió. Depèn de l’interès que es pogués despertar, ho podem pensar, comentar i decidir si el creem o no.

Salut i llibertat!
Marcús

  1.    Precisament jo pensava aquests dies en una cosa semblant: que fóra pràctic que hi hagués un web o un blog on la gent pogués desar articles i informacions sobre l’Estatut, per a que ens poguéssim fer una idea clara del que significaria realment si s’apliqués. Jo més aviat pensava en articles de tipus més tècnic que polític, d’aquells que diuen coses que els polítics mai no t’explicaran (com ara el que va publicar sobre el finançament  en Ramon Tremosa a l’Avui de dijous) però bé, això és un detall.

     No sé si tu pensaves exactament en això però aquí et deixo la idea.

  2. Estic d’acord en fer un bloc sobre política, per discutir i opinar els esdeveniments del dia a dia. Jo m’apunt.
    No hi entenc un carai de com fer-ho, experts hi ha. Concretem les idees per a dur-les a terme. Salut.

  3. Un dels motius que em va empènyer a esciure un bloc de temàtica política és que, a més d’apassionar-me la vessant política de tot allò que afecta al meu país, sovint em vénen al cap reflexions que no segueixen els discursos oficials dels mitjans de comunicació.

    Sempre intento argumentar les meves idees, i crec que un bloc com el que proposes seria una boníssima idea. A veure com evoluciona!

  4. Jo també m’apunto i m’ofereixo per editar el blog. Escollim un nom i jo l’edito al blogger, que és el que permet personalitzar el disseny. Després compartim la contrasenya..

    Per cert.. proposo un nom: "Olla de Grills". Què us sembla?

  5. Si ho preferiu, també es pot editar amb les plantilles de lamevaweb.info… que són 100 % catalanes. N’escollim una que ens agradi a tots i ja està. Com vulgueu.

  6. Bé. El blog ja està creat… el podeu veure a l’adreça:

    http://olla.lamevaweb.info

    El nom és "Olla de Grills". Si a algú no li agrada ja el canviarem.
    El disseny també és optatiu. He escollit aquest perquè és un color neutre i potser és més fàcil per posar-se d’acord. No ho sé. Si no, canviem la plantilla i llestos.

    Respecte al "nom d’usuari" i la "contrasenya", us l’envio per mail a tots.
    Només hi ha un problema… no tinc l’adreça de mail de Vedra. Si algú la sap que li faci arribar les dades. Aquests són els mail que tinc:

    markusrv@icab.es
    (Marcus)

    pau.comes@mesvilaweb.com
    (Pau Comes)
    redaccio@futurcatala.com (Daniel Castells)

    cash@ritmes.net
    (Dídac Fost)
    Vedra: ?

    Espero no deixar-me a ningú. Pel que es veu aquests som els socis fundadors.

    Respecte a crear un decàleg… em sembla perfecte. Calen unes normes.

    Aviam que en penseu de tot plegat.

    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!