15 de març de 2009
0 comentaris

Vadevi

Quan en aquest bloc vaig començar a parlar dels vins de casa nostra, era molt conscient de que molt pocs mitjans ho feien. De mica en mica, la situació ha millorat força, només cal veure els blogs que es poden seguir a l’actualitzador “La Verema”, també durant aquest any han anat apareixent instruments com la Guia de vins de Catalunya o el programa del canal 33 “En clau de vi”, o el diccionari del vi i el beure, del qual parlava en el meu últim escrit.
Si tot això començava a animar el panorama, fa molt poc que s’ha fet un salt qualitatiu, quan el diari “Avui” ha tret un suplement digital de nom Vadevi, que de la mà de Joan Nebot, els escrits del qual sobre vins de casa nostra hem pogut seguir al setmanari “El Temps”, dóna noticies del sector, parla de vins, esdeveniments, reportatges i tots els temes que puguin fer referència als vins de casa nostra.
Cal doncs donar la benvinguda a aquesta nova publicació, que juntament a la revista “Cupatges”, ens mantenen informats de la rica activitat vitivinícola del nostre país.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!