12 de juny de 2008
0 comentaris

Debatdevi

Avui llegeixo al bloc Viniesfera de la Gemma, que INCAVI posa en marxa debatdevi: el futur del vi a Catalunya. Aquest debat ja el va anunciar el Sr. Aguado a la presentació de l’informe Nielsen sobre el consum del vi català a casa nostra i té com a objectiu que professionals de la comunicació del màrqueting i del sector puguin trobar fórmules perquè els bons vins que es fan a casa nostra entrin amb tota normalitat a les nostres taules. Crec que és una iniciativa encertada per a un sector que ha fet un gran esforç per millorar la qualitat del vins del nostre país, que ha obtingut en molts casos el reconeixement mundial, i que a casa nostra els costa molt obrir-se camí. (continua….)

També informa la Gemma que s’obrirà una web per fer aportacions a aquest debat, és per això que valdria la pena que tots els que tingueu aportacions a fer, feu ús d’aquest instrument que ens ofereixen avui les noves tecnologies per aportar idees als debats. Per la meva part,  penso fer-ho, ja que crec que hi ha unes quantes mesures no gaire complexes que podrien millorar de forma generalitzada la presència i consum dels nostres vins arreu de casa nostra, algunes ja es practiquen en altres països i sembla que amb bons resultats.

Esperem doncs que aquest debat es faci ràpidament i ben aviat s’apliquin les conclusions que han de millorar la situació actual, que es resumeixen en la frase de l’informe Nielsen que deia: “Els catalans valoren els vins de Catalunya però els consumeixen poc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!