19 de juliol de 2008
0 comentaris

Concurs de blogs vitivinícoles

La D.O. Catalunya ha convocat el primer concurs de blogs vitivinícoles. L’objectiu d’aquest concurs, segons diu la mateixa D.O., és premiar les iniciatives particulars que difonen els valors del món del vi i de la viticultura per mitjà de blogs, tot reconeixent els espais virtuals on s’intercanvien opinions, valoracions de vins i tastos d’aquests.

No sé si iniciatives com aquestes motivaran més persones a escriure d’aquest tema. En el meu cas, tal com he expressat molts cops, ho faig per posar en valor els vins catalans, perquè tot i ser un del millors països del món pel que fa a la producció de vins, molta part de la població no té l’estima que hauria de tenir pels vins del nostre propi país. (continua…)

Per això cal valorar  iniciatives com les que ara tira endavant la D.O. Segurament molta gent es sent insegura a l’hora de considerar els vins catalans, o no té prou coneixements dels vins de casa nostra, i es deixa guiar per aquell principi que diu que el de fora sempre és millor, i no solament en el món del vi. Però això podria ser motiu d’una tesi doctoral i les meves pretensions són molt més modestes, no són altres, tal com he dit, que divulgar allò que amb curiositat, durant molts anys, he anat aprenent.

A la Xarxa ja som uns quants que anem publicant escrits sobre el vi i el seu entorn a casa nostra, bona part d’aquests fem servir un portal que es diu La Verema , on hi apareixen les actualitzacions i els escrits nous que anem fent, tan de bo el concurs serveixi per descobrir més persones que escriuen del vi a casa nostra i aporti altres informacions i visions dels vins catalans.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!