Retallem, que al país li cal una poda

Definitivament la nostra societat no madura. Li agrada romandre infantil. No queda lluny l’any, 2008 quan el president Zapatero negava la crisi mentre les empreses ja havien perdut el 30% de les vendes. Negar l’evidència serà la característica que el marcarà per a la història. Més tard ha hagut de desfer bona part del seu ideari per resoldre la profunditat de la crisi en no haver actuat abans.
Ara toca a l’administració pública més propera acceptar la crisi en la seva cruesa, tant a l’autonòmica com a la local. Però resulta que, tot i haver entès que ens hem empobrit i que toca aprimar les administracions, a l’hora de fer realitat la retallada ens neguem a aplicar-la. En més d’una ocasió he escrit que cal rebaixar la nostra riquesa almenys en un 15% perquè l’economia s’adapti a la pèrdua dels darrers anys.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *