BONA VIDA

Jaume Fàbrega

3 de desembre de 2008
2 comentaris

PREMI NADAL DE GASTRONOMIA I VIATGE A GANDIA

Un jurat presidit per Ferran Adrià m’ ha atorgat al “Premi Nadal” de gastronomii per l´obra de “divulgació gastronòmica” i, especialment, l´enciclopèdia en 4 volums “La cuina. Cuina tradicional sana” (Mediterrània Edicions Culturals). He tingut el goig de compartir aques guardó amb alguns dels cuiners que més admiro, per la seva defensa de la cuina tradicionla, en Carles Abellán, en Carles Gaig, en Fermí Puig, així com el sommelier Xavier Ayala, el bàrman Antoni Vilanova, el mestre de sala Jaume Tàpies, el reboster Jordi Pujol i la sra Ramona Closa, que als seus 89 ansy continua al peu dle fogó a Torà.

Aquest cap de setmana estic a Gandia, on presento, al Casal Jaume I, el llibre Prmei Andorra d’ Assaig (Pagès Editors) “El convit dle Tirant. Cuina i comensalitat, de l´Edat Mitjana a Ferran Adrià”.
A més, sota l´organitzazió de l´ajuntament, tinc una trobada de treball amb els resturadors de la comarca a fi d’ endegar un esdeveniment gastronòmic.

  1. Felicitas.

    Una consulta:a Venècia he comprovat a dos restaurants d’alta volada que hi ha un pla de llagosta que el fan a la “catalana”, segons ens van explcar seria la llagosta laminada i no vaig entendre massa res més.
     En saps alguna cosa?

  2. Per molts anys !!   Estaria bé que a més de llegir-lo també el poguéssim escoltar. A veure si Catalunya Ràdio ( o TV3 “la nostra”) s’anima i el conviden a parlar de gastronomia en algun dels seus programes. Després de Com Ràdio li n’he perdut la pista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!