BONA VIDA

Jaume Fàbrega

20 de novembre de 2008
1 comentari

CAP A ALEMANYA

Aquest cap de setmana vaig a la Selva Negra…M’ hi esperen uns amics.

A Baden Baden i a  Albstadt- en plena Selva Negra- els amics em preparen Badisches schäufele (cuixot de porc fumat), i un pastís de cireres de la Selva Negra. Tot ben regat amb cervesa i un dels excel.ents schnaps (aiguardents) alemanys. És una contrada d’ unaexcel.lent gastronomia i de grans poetes i filòsofs- només es pot filosofar amb la panxa plena-:Hegel, Schiller, Hölderlin…Terra de bons i variats pans, de pasta, de pernils i salsitxes, ded’espàrrecs , cols i patates i d’ schnaps de cireres,prunes, peres, pomes, mores…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!