Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

8 de maig de 2006
0 comentaris

temps de concerts

Després d’un cap de setmana jove a Prats de Lluçanès on van ser protagonistes els Lax’n’busto en un concert al Pavelló, el temps que ens movem comencen a venir-ne més, i de molt interessants.

Val a dir, abans de començar a fer promoció dels concerts que més m’interessen, que del Cap de setmana Jove que vem celebrar a Prats, el concert no és el que més em va semblar interessant. Entre altres coses, el què més va agradar-me i em proporcionà una satisfacció més gran va ser la botifarrada jove, en la que més de dos-cents joves del poble vem disfrutar d’un vespre i nit brillants, junts, entre tots nosaltres. La participació va ser un èxit, en un poble petit com el nostre, una botifarrada amb dos-cents joves és una fita històrica; era la primera vegada que es fèia amb aquestes característiques.

Bé, doncs anem als concerts. El dia 3 de juny es presenta a Tona l’Acampada Jove 2006, amb un concert on actuaran el grup local RESPOSTA, els osonencs SEGLE XIII, els vallesans BULLANGA SOCIAL i el grup del Titot MESCLAT. Una atractiva proposta que combina diferents estils i grups d’àmbits territorials diferents, i que servirà per presentar públicament l’esdeveniment juvenil més important de l’any: L’ACAMPADA JOVE. Aquesta es celebrarà, per segon any a Sant Celoni, i els grups que hi participaran, els podrem conèixer més endavant, i també, el dia del concert de Tona.

El segon gran concert és el del dia 17 de juny a Prats de Lluçanès, organitzat per la Colla Gegantera (per veure la web de la colla clica aquí). Aquest servirà per celebrar els 20 anys de la parella de gegants pradenca i serà després d’una gran trobada gegantera on participaran més de 20 colles, vingudes de pobles diferents. Aquí hi actuaran els POINTLESS (Avinyó), DUMMY’S (Prats de Lluçanès), STROMBERS (Cardona), PASTORETS ROCK (Ponent) i SKALARIAK (Euskal Herria).

Tots dos són grans concerts on espero que l’atractiva oferta serveixi per a passar dues nits brillants. Tothom hi està convidat!!!! ens trobem allí!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!