El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

14 de febrer de 2009
Sense categoria
0 comentaris

BARÒMETRE MUNICIPAL I LA VERITABLE CARA DEL PSOE

El govern de l’alcalde Hereu no remonta ni gastant-se milions d’euros en propaganda ni forçant els mitjans de comunicació públics (i privats) a parlar d’ell a totes hores. Continua darrera de Xavier Trias i el PSC darrera de CiU.

I el PSOE, una vegada més, ens ensenya la seva veritable cara anticatalana i anti social. No n’hi ha prou amb escanyar financerament la Generalitat i el País, incomplint reiteradament els terminis per acordar un nou sistema de finançament per a Catalunya. Ara pretèn castigar les ONG catalanes, excloent-les de la participació dels ingressos via IRPF, a no ser que actuin a tot el territori de l’Estat. La rapinya suposarà 30 milions menys d’euros per a Catalunya i per als sectors més necessitats de la nostra societat.

El baròmetre municipal de Barcelona constata, per segona vegada consecutiva, després del que es va donar a conèixer el passat mes d’agost, que Xavier Trias i CiU consoliden la seva posició, per davant d’Hereu i el PSC-PSOE. Xavier Trias és valorat pels barcelonins amb un 5,4 i Hereu amb un 5,1. La projecció pel que fa al nombre de regidors situa Xavier Trias i CiU amb 13 regidors (1 més que ara) i Hereu i el PSC-PSOE amb 12 (2 menys que ara). D’altra banda, amb aquests resultats, el Tripartit municipal ( i menys el bipartit actual) no tindria prou vots per continuar governant, després de 30 anys al poder municipal (i 32 anys al final del mandat). Nomès són dades i enquestes, però el que és autènticament rellevant és que indiquen el començament de la fí del règim socialista a l’Ajuntament de Barcelona. El cansament de la ciutadania es percep des de Ciutat Vella a Nou Barris i des de Sant Martí a Les Corts. El compte enrera pel canvi continua i esperem que es concreti l’abril del 2011, per higiene democràtica i per fer realitat l’alternança, principi bàsic de la democràcia. I una vegada més, el socialisme barceloní ha demostrat que les formes no són el seu punt fort: ahir va presentar les dades del baròmetre en un dinar amb els mitjans de comunicació, marginant una vegada més els grups municipals, posant a la seva disposició els resultats del baròmetre cinc minuts abans. Lamentable i patètic, especialment si es té en compte que disposaven dels resultats des del mes de desembre. I acabem de saber que des del mes desembre de 2008 fins el dia d’avui Hereu ha sortit 14 vegades per TV3 (la seva) i Xavier Trias, cap. Nomès aquest fet hauria de ser motiu de dimissió dels màxims responsables de TV3. Indignant.

I el PSOE, el que havia de ser el Govern "amic", aquells que havien de parar el PP, ajudar Catalunya a continuar sent el motor d’Espanya, els que havien de fer possible el federalisme simpàtic, etc, etc, acaben d’amenaçar, de nou, el més sagrat en època de crisi econòmica: les ONG i les entitats que ajuden als que no poden seguir. La proposta del Govern ZP no pot ser més miserable: les ONG que no actúen en l’àmbit de tot l’Estat no podran beneficiar-se dels pressupostos públics estatals que tenen el seu origen en les aportacions dels contribuents via IRPF. Les desenes d’entitats catalanes que només actuin a Catalunya o no ho facin a tot l’Estat seran castigades pel Govern amic. Això és progressisme, això és treballar pels que no poden seguir, això és reforçar l’estat del benestar en època de crisi econòmica, això és compensar l’espoli fiscal que ens perpetren des de fa anys. Quousque abutere Catilinina patientia nostra?
Això del socialisme és una broma macabra. Pobra Catalunya! I el Joan Puigcercós queixant-se…No sé que és més trist i esperpèntic: si la tortura (política) del PSOE o la impostura de l’actual direcció política d’ERC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!