Feliu Ventura

música i lletra

26 d'octubre de 2008
Sense categoria
3 comentaris

Històries del paradís

El mes de novembre Bromera publica el primer llibre de Xavi Sarrià.

He tingut la sort d’estar entre els que ja em pogut fer algun tastet del llibre. Ja fa anys que faig seguiment del treball literari de Xavi a banda d’Obrint Pas. Recorde uns quants intercanvis d’escrits a la Facultat…
Però m’ha sorprès igualment i gratament.
A primera vista sembla un llibre de contes, però a mi em sembla un conte de llibres. Cada relat es capaç de donar-nos una visió completa d’un esdeveniment, d’una història personal o un sentiment que acaben per tenir relació els uns amb els altres.
Els relats els he llegit veloçmet al ritme que sàviament ha sabut imprimir Xavi en els textos. Però al mateix temps dóna aire i espai per a la reflexió, és inspirador.
Crec que el llibre sorprendrà, no perquè l’haja escrit “el cantant d’Obrint Pas”, sinó perquè és un llibre ben fet i dóna una visió valenciana del món mentre anem caient als jardins d’un paradís en crisi, consolant-nos amb un: “Fins ara tot va bé”.

  1. Esperem que eixe “Fins ara tot va bé” aguante una mica més, per poder així comprar el llibre i comprovar realment aquestes benevolences que ens explica el senyoret Ventura del senyoret Sarrià

  2. Feliu, és cert que ets a l’escola industrial ensenyant com el Vallès no hi ha res? Es bo saber qui hi ha a la ciutat. D’entrada no és bonica però com arreu té la seva gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!