Esperanto*Cat

El bloc de l’Associació Catalana d’Esperanto

2 de febrer de 2015
0 comentaris

Petit refranyer català-esperanto: demaneu el vostre exemplar per ressenyes

L’Associació Catalana d’Esperanto acaba d’editar el Petit Refranyer català-esperanto / Malgranda proverbaro kataluna-Esperanto de Pedro M. Martin Burutxaga. El llibre va ser presentat el 15 de desembre passat per l’autor i pel paremiòleg Víctor Pàmies, que n’ha escrit el pròleg. La revista Núvol va publicar un article sobre aquella presentació.

Si esteu interessats en publicar una ressenya del llibre en un mitjà de comunicació, o fins i tot en un blog, podeu demanar-ne un exemplar gratuit al mail f.macip(a)esperanto.cat. Simplement heu de dir on i quan sortirà publicada.

—–
Malgranda proverbaro kataluna-Esperanto: mendu vian provekzempleron por recenzoj

Kataluna Esperanto-Asocio ĵus eldonis la libron Malgranda proverbaro kataluna-Esperanto de Pedro M. Martín Burutxaga. La libron prezentis la pasintan 15an de decembro la aŭtoro kaj la paremiologo Víctor Pàmies, kiu enkondukas la verkon. La revuo Núvol publikigis artikolon pri la evento.

Se vi deziras publikigi recenzon de tiu libro en kiu ajn amasmedio, aŭ eĉ en reta blogo, bv. mendi senpagan ekzempleron al la retadreso f.macip(a)esperanto.cat.Simple klarigu kie kaj kiam la recenzo estos publikata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!