Poc-moderna

Bloc d'Elisenda Soriguera

20 de desembre de 2010
0 comentaris

Ca l’Enric obre les portes

Hi ha diverses versions de l’afer. L’única veritat és que quatre noies molt poc modernes tenien ganes de veure tocar en directe a Roger Puig (guitarra d’Els Nens Eutròfics i personatge amb talent acumulat en dosis suficients com per mostrar-se en solitari –més enllà de les velles/belles maquetes mal enregistrades–). Només calia una excusa per enganyar-lo i fer-lo tocar (el següent pas serà que al 2011 gravi disc). Aquesta història va succeir temporalment en paral·lel a un article publicat a l’Enderrock de desembre (aquest) que parla de la proliferació de concerts casolans (una peça on descobrireu els deliciosos Ressopons, la gira dels Quart Primera, el cicle dels Àngels i d’altres afers de menjador).
No hi havia cap altre camí: les dues històries es van sumar i així va ser com va néixer el cicle de concerts a domicili Ca l’Enric (un gran cicle, tenint en compte que per ara només s’ha previst un primer i únic concert). El següent? Enganyar ca l’Enric i els seus habitants perquè fessin un espai al menjador. Enganyar Roger Puig perquè agafés la guitarra i portés a la dona biònica. Enganyar la dissenyadora de capçalera perquè amb el seu art ens il·luminés. Enganyar els amics perquè per 3 euros s’apuntessin a una vetllada agradable. El colofó? En Roger Puig va enganyar el seu germà Aleix Puig perquè l’acompanyés en l’aventura d’estar per casa. El resultat?

Ahir es va iniciar el cicle de concerts ca l’Enric. Una trentena de persones (34, concretament) van poder gaudir de les cançons, versions i diversions dels Puig Brothers (no són hip-hopers, però també fan malabarismes). Ja ho diuen, que no s’està enlloc com a casa. I res millor si a casa s’hi presenten interpretant “Tristòria” (popularment coneguda com “La farola”), versions de The Cure, musicacions de Miguel Hernàndez, la “Bonica dona biònica”, ranxeres i cançons d’abelles. La conclusió? Un gràcies immens a tots els còmplices. Tot i que ningú es portés el coixí de casa.
Properes parades? Qui sap si l’Enric tornarà a obrir les portes o serà una terrassa de Sants, una masia a la vora de Sant Pere de Ribes o una paradeta al mercat de Calaf. Algú vol un concert al menjador?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!