ESMORZAR DE LA TERRA

ESPAI DE DEBAT (vss./)

19 d'octubre de 2019
0 comentaris

Acte 001 (2019 10 19) Inici i definició de la plataforma.

Al poble de Beniarbeig, 2019 10 19 (2019 octubre 19), diverses persones de les comarques de la Marina Alta, la Marina Baixa i de la Safor, acorden realitzar i participar en:

Conferències, debats, esmorzars, dinars, berenars, sopars, presentacions de llibres, obres de teatre, veure cinema, lectures de poesies, … en definitiva, qualsevol activitat cultural, social, etcètera, com donar suport a activitats no delictives i recollides en els drets humans, a tot el territori dels Països Catalans.

També s’acorda, que la plataforma tindrà el nom d’Esmorzar de la Terra, Espai de debat.

És un grup independent transversal a qualsevol altre grup, col·lectiu, partit polític, sindicat, associació, … etcètera, amb independència de les persones que vinguen als actes o activitats, sense oblidar que la llengua vehicular és el català.

Esmorzar de la terra, Espai de debat, integrat per tot un seguit de persones dels Països Catalans per a debatre, a ser possible presencialment, i opinar sobre aspectes de la vida diària i de projectes de futur del nostre país. La participació és sempre a títol individual, no representa cap partit polític, ni col·lectiu, ni associació, sindicat o similars i respon exclusivament a inquietuds personals. Els temes sempre són oberts i sense cap limitació dintre del respecte a totes les persones i coses. Per l’enfortiment dels lligams lingüístics, culturals i econòmics del País Valencià amb les Illes Balears, el Principat de Catalunya, la Catalunya Nord i la resta de territoris de parla Catalana, així, com la defensa coordinada dels nostres drets democràtics, nacionals i socials.

La plataforma Esmorzar de la Terra, Espai de debat, vol donar veu sempre en positiu, a la gent dels Països Catalans, amb la voluntat de servir d’instrument de control del poder, des de la defensa del valors progressistes, lluitant pel bé comú, per la llengua catalana / valenciana, per la llibertat i la cultura.

Les coordinacions dels actes o activitats seran realitzades per les tres persones que en més actes o activitats hagen participat, o en aquella o aquelles persones que aquestes deleguen.

Fem País Valencià, fem Països Catalans.

Salut, República i Independència.

Passeig per diversos carrers del poble.

Beniarbeig 2019 octubre 19

ESMORZAR DE LA TERRA

espaidedebat.esmorzardelaterra@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!