EL LLAMP

al servei de la nació catalana

28 de març de 2005
Sense categoria
2 comentaris

EUSKAL HERRIA: UN ALTRE TRISTPARTIT?

Partit Comunista de les Terres Basques

Demà dimarts es farà saber per l’autoritat competent –és a dir Batasuna– que aquest és el nom de la cantidatura alternativa de l’esquerra "abertzale" a les eleccions del 17 d’abril a Euskal Herria, la veritat és d’una originalitat que ratlla el surrealisme (ara que crèiem que ja s’havia acabat "l’any Dalí").

Mari Carmen Nieves Berasategi per Araba, Maite Aranburu per Bizkaia i Miren Nekane Erauskin per Gipuzkoa encapçalen la llista de PCTB-EHAK. Qui s’hagués entretingut en llegir el meu post d’abans d’ahir Euskal Herria a l’ull de l’huracà ja sabrà que hi avisava que ni PSOE ni PP es podien permetre, ni de broma, que el PNB d’Ibarretxe es pogués aprofitar d’un sol dels vots que havien de ser per Aukera Guztiac.
A més a més sembla que amb la llei a la mà no hi ha temps per a que la Fiscalia i el Govern espanyols puguin impugnar aquesta "nova" llista electoral; dic sembla perquè els espanyols fan les lleis a la seva mida i quan convé se’n treuen de la màniga o d’on calgui.
Poc que m’agrada de ser au de mal averany però les meves sospites es confirmen. Tenia tota la raó Ibarretxe en denunciar les maniobres de PSOE i PPE per a evitar que l’actual majoria que governa al País Basc pugui repetir l’èxit. El que més greu em sap és que els suposats defensors de les llibertats "nacionals i de classe" donaran la victòria als enemics d’Euskal Herria, cosa estranyament pareguda que ja ens succeeix als catalans amb el Govern "d’esquerres i catalanista".
I mentres a Espanya se n’enriuen dels bascs i dels catalans, tot homenatjant Santiago Carrillo.

  1. Si és així, tant rocambolesc tant maquiavèlic i tant, tant!

    Jo m’en vaig a pasturar i a buscar bolets, i nadius, perquè ja no entenc res.

    Si és així una vegada més diré polítics professionals, NO GRACIES!

    Ja no tenia deu, ni mestre, ni patró,

    m’engrescava, ai, il.lús amb la política

    i ara això?

    Que els f…. un peix que la té mes fresca…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!