Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

7 d'agost de 2014
0 comentaris

Messieur Hollande: Ne pas “Problem”. Els catalans podem fer negocis i pactar convennis amb els EEUU, amb la Xina, amb la India, amb Anglaterra, amb Sud-Àfrica i amb 200 països més.

1170664_10200873535074596_1568872790_n

D’aquí la importància de la pregunta i la cagada de la resposta quan t’ho està preguntat la primera potència mundial. (i no és pas la primera vegada que EEUU ho pregunta a polítics catalans).

(Josep Castany, Director General de Catalunya Acció)

Opinions de Josep Castany, Director General de Catalunya Acció, al seu Facebook personal:  https://www.facebook.com/jcastany?fref=ts

Mira en Salmond com ho ha fet de clar: guanya les eleccions, lidera la independència, fixa una data per al referèndum amb una pregunta ben clara Sí o No i fixa una data per a declarar la independència en cas que guanyi el Sí a la independència.

 … és curiós que molts catalans mai parlen del factor lideratge polític com a factor determinant en qualsevol assumpte polític. Sempre parlen de les circumstàncies, dels escenaris, però mai analitzen el lideratge polític quan resulta que aquí i a l’altra punta del planeta és el factor determinant.

Ara mira en Mas com ho ha fet: guanya les eleccions (amb Esquerra sumen majoria absoluta), no lidera la independència (ni tan sols en parla), fixa una data per a una consulta no vinculant amb dues preguntes i tres respostes i no fixa cap data per a declarar la independència en cas que guanyi el SíSí.

És que la comparació fa basarda i provoca vergonya nacional.

2012 – Gran manifestació per la independència (la 2a més important de la història d’Europa)
2013 – Gran cadena humana per la independència (la més gran que s’ha fet mai)
2014 – Volem votar.

Encara queda algú que no se n’adona que l’únic problema que tenim per a la nostra independència ara per ara és el president del nostre país que no està per la feina senzillament perquè CiU no té per objectiu l…

—————————

Resposta d’Artur Mas a una entrevista a la CNN quan li pregunten sobre la independència de Catalunya.

AMANPOUR (CNN): So let me then finally ask you, why does Catalonia want to be independent? Why would it be more beneficial to you to be broken away from Spain?

MAS: What we know for certain is that there is a huge majority for the referendum, this is to say for deciding our political future by ourselves.

D’això a Catalunya sempre se n’ha dit fugir d’estudi i la cara de l’entrevistadora era tot un poema davant de la resposta d’en Mas. Els americans fan preguntes clares i esperen respostes clares, perquè ells sí que valoren els lideratges polítcs a l’hora d’analitzar si un procés avançarà o s’encallarà. Saben perfectament, i ho sabien els grecs i els romans, que el poble no va enlloc si no ha un líder polític que condueixi el poble cap al destí.

D’aquí la importància de la pregunta i la cagada de la resposta quan t’ho està preguntat la primera potència mundial. (i no és pas la primera vegada que EEUU ho pregunta a polítics catalans).

USA sap que el poble català vol la independència i que té força, però també sap que el seu líder és fràgil per poca convicció i determinació.

—————————-

En un Estat Català es viuria millor, segons Credit Suisse http://ow.ly/zYPCQ 
Bé, almenys una entitat rellevant fa públic allò que és evident. Ara només falta que un líder polític català s’ho cregui i posi fil a l’agulla d’una vegada per a preparar i portar a la pràctica la Declaració d’Independència.

 

Opinions de Josep Castany, Director General de Catalunya Acció, al seu Facebook personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!