GRÀCIA 1850

ser català és un luxe, ser de Gràcia, un privilegi

26 de febrer de 2011
Sense categoria
1 comentari

MUAMAR EL GADAFI I ELS SEUS AMICS INVISIBLES

Amb aquests amics, qui necessita enemics?

LA VANGUARDIA, 11 DE DESEMBRE DE 2007

 

“…Gadafi se reunirá con Sarkozy, acudirá además a la Asamblea Nacional, el templo de la democracia francesa, y mantendrá contactos con la patronal. El líder libio llega con unos diez mil millones de euros para comprar aviones Airbus, una central nuclear y armas. Desacomplejado, Sarkozy ha justificado la invitación en que Gadafi ha vuelto a la respetabilidad y argumenta que cuando ello ocurre, Francia debe apoyar a estos países, además de exigirles que progresen en el respeto a los derechos humanos.

Gadafi llegará a España el próximo sábado para reunirse con el Rey y con Rodríguez Zapatero. Aquí no habrá escándalo. Gadafi ya se reunió con González en Mallorca, en 1984, y Aznar fue a Trípoli en el 2003…”

 

EL PERIODICO DE CATALUNYA, 26 DE FEBRER DE 2011

“…La UE consensua unes primeres sancions contra Gaddafi

Les mesures inclouen l’embargament d’armes i la congelació de béns financers

Després de la passivitat mostrada en els últims dies, els representants dels 27 països de la Unió Europea (UE) han arribat aquesta tarda a un principi d’acord per imposar en els pròxims dies unes primeres sancions contra el dirigent libi Muammar Al-Gaddafi i el seu entorn per la brutal repressió i les matances de civils que estan provocant al país des de fa gairebé una setmana.

El paquet de sancions estarà format per la prohibició d’exportació d’armes i material susceptible d’usos repressius a Líbia, el veto de visats a Gaddafi i el seu entorn i la congelació dels actius financers de Gaddafi i el seu entorn, segons han confirmat fonts diplomàtiques. Itàlia, principal soci i valedor de Gaddafi a Europa, ha estat un dels països que s’ha mostrat més reticent a l’adopció de sancions contra el règim.

Els Vint-i-set estan encara discutint a qui s’inclou en la llista de jerarques del règim sancionats a més de Gaddafi i les mesures probablement no entraran en vigor fins a principis de la setmana vinent una vegada s’adoptin formalment…”

 

PREGUNTA: ELS DE LES FOTOS, TROBADES A MALLORCA I ENCAIXADES DE MANS A L’ELISI ARA, ON SON? HI HA MOLTA GENT QUE, MENTRE VA XIULANT, MIRA CAP A UNA ALTRA BANDA…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!