La bola de vidre

1.- Elena Salgado encara no ha explicat els detalls del finançament. 2.- Els 3.855 milions proclamats per Puigcercós són un enigma. 3.- Zapatero és un geni matemàtic: afirma que el finançament per càpita de Catalunya estarà per damunt de la mitjana… i diu el mateix de totes les altres comunitats. 4.- Les xifres definitives es referencien el 2012. Etc. Els dubtes que genera el finançament són enormes. Excepte per a Foment, la PIMEC i la Cambra! L’empresariat català ha fet una gran reverència a l’amo de Madrid, i li exigeix a CiU una altra reverència. Quins secrets saben ells, del finançament, que ignorem la resta? Tenen poders paranormals? Els ha regalat Castells una bola de vidre?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *