Un paisatge reivindicatiu

Crespons negres als balcons i a les botigues, pancartes com ara ‘Mossos fora’ i ‘Mossos covards’ i un clima de tristesa a l’ambient formen part del paisatge d’avui dimarts a Berga. Les hores passen i de moment la jutgessa fa declarar els nou detinguts que encara són a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Avui ja no hi ha la concentració d’ahir a les portes de les instal·lacions policials, per bé que es manté el cordó de seguretat. Es pot dir que hi ha més periodistes que no pas vilatans. Però això no és res més que un intent de tornar a la normalitat, amb el record ben viu de Josep Maria Isanta.
Avui a les vuit del vespre, les entitats han convocat una cassolada a la plaça de Sant Pere. 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *