Blogcrònica

Blog de Toni Sala

6 de juny de 2005
Sense categoria
13 comentaris

Bateig de blogger

I, pitjor, bateig de Mac. Mai he portat un blog. Ja es notarà. Demano excuses. La sala és quadrada, una mena de capella amb una única entrada que dóna al claustre. 64 cadires negres i cinc a la taula.
    Començant per l’esquerra: Izquierdo, Partal, Subirana, Bou. Partal presenta. Una quarta part d’ocupació. Una noia compta el personal assenyalant amb un bolígraf. Entra Sam Abrams. Els altres, no els conec. Hi ha dos altaveus però no emprenyen. Partal presenta l’edició de Homersea "llegit a la pantalla és diferent que llegit en llibre". Bou, americana fosca, camisa blanca, el tallat més formal de la taula. Ha estat dels primers d’arribar al claustre. "Reflecteix molt bé el moment de trànsit, de crisi en què ens trobem. Va ser Roland Bartres que va fer una duríssima crítca del text de dietari…" Bou s’ha posat les ulleres: "breu fragment d’un dels nostres dietaristes que dissortadament no ha pogut assistir… ".
    No puc continuar sense fer notar (atenció: el nom de Pla apareix per primer cop, en boca de Bou. Entra una altra persona, barbeta i ulleres; hi ha gent que pren nota), no puc continuar sense fer notar que per dir-ho suau decoren aquesta mena de capella on som tres grans fotografies retocades, tres personatges grisosos, malcarats (atenció, Bou: "JV Foix deia "m’exalta el nou i m’enamora el vell")
    Pren la paraula Izquierdo. M’havia equivocat. Reprèn àgilment el vers de Foix; "l’espai on ens trobem és el punt de creuament entre la vellúria i la novetat." Em presenta ara mateix. Alguns es giren. Sóc al fons de la sala, en un recó. S’hi està bé. En una taula. Es veu que no podrem tenir connexió directa, cosa que vol dir que jo pico i després el tècnic s’ho endú a peu a un altre ordinador. Ja se sap. La llàstima són els comentaris, i tant. Però jo parlava dels tres retrats. A la paret de la dreta, un rostre com flagel·lat, que Partal m’assegura que no és Barnils. El més visible, però, és el retrat que hi ha darrere de la taula de les ponències, que miraré de retratar. És un nadó. Té els braços aixecats, i no se sap si balla sardana o, per la cara, si l’estan crucificant. Excusen la seva presència Pons Pons i Ràfols Casamada. Subirana.
    Izquierdo parla amb el bolígraf a la mà. "Estem intentant subratllar el protagonisme dels escriptors. No anem a buscar grans masses sinó posar junts els generadors de la matèria bàsica, de la literatura; els dietaristes tradicionals amb una nova subespècie que hi té punts de contacte…"
    Fins ara.

  1. I la foto qui l’ha fet? El bloguer? El tio de la Pony Express que porta els posts d’un lloc a un altre? El Ponç Pons (absent)? És molt estrany tot això.

  2. Això sí, si us plau… evita els paràgrefs tan llargs 🙂 Fes servir el punt i seguit de tant en  tant… un paràgref d’una pàgina web no hauria de tenir, IMHO, més de tres o quatre línies… cinc tot estirant.

    Xavi

  3. host Brady Barr traveled girard perregaux watches to Alaska to show how balenciaga work bags dangerous it can be to Dior watches surprise a bear in the franck muller watches forest.
    Barr strapped himself in a Dior sunglasses cage and allowed a 1,500-pound Dior designer bear to try to push richard mille him over, which the animal balenciaga part time did with ease.
    Biologist Dr. Chris Dior clothing Servheen, who studies bear behavior, Dior bracelet is featured in the other watches gucci documentary, “Grizzly Face-to-Face,” which premieres Dior jewelry Sunday, Aug. 29. He explains richard mille watches some of the bears’ seemingly replica balenciaga handbags violent behavior.
    “They do a lot Dior bags of play with each other Dior couture as they grow up and boots christian louboutin that’s how they’re learning skills, Dior couture just like puppies,” Servheen said.
    If balenciaga motorcycle handbag You Encounter a Bear … Dior necklace Don’t Run
    The National Park Service replica gucci belt offers some tips on what porsche watches you should do (and not Dior costume jewelry do) if you find

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!