Toni Roderic

Des de La Marina Alta, en verd

11 de desembre de 2007
1 comentari

LA POLÍTICA DEL GOT I GANIVET: TANCAR TV3

El PP valencià (malgrat ells) continuen actuant en clau blavera i feixista. Ara tanquen un mitjà de comuniciació que per a molts de nosaltres els valencians és quelcom més que un mitjà de comunicació, és el nostre mitjà de comunicació. Per molt que els pese al PePe SOEZ. I el tanquen com deia la cançó de la Mª del Mar "Què volen aquesta gent que venen de matinada", amb nocturnitat i alevosia.
Amb aquesta mesura dirigida al fetge dels seus votants d’extrema dreta espanyola continuen crispant la situació política valenciana i com sempre els colps dirigits als socialistes els pega al nostre cul. I el PSOE de Lerma i de Montilla i de Bono i de Solbes i de Mª Teresa Vogue preocupat, tu!
Redéu, quina fauna!

  1. És fenomenal que l’andanada del comissari Ferran hagi coincidit amb la trinxa l’Alacant. Ara ja esquarteren el país d’una manera quasi física. Són alambrades virtuals com les del mur de Palestina. Sóc pro-palestí, estripadament.

    Els AVE’s van cap a Madrid. La Sènia és un Amazones immens, amb cocodrils, i sense ponts. Prop d’Alcoi van plantant alambrada. Adéu, cosins!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!