Candidatura d'unitat popular del Masnou

Candidatura d'Unitat Popular del Masnou

24 de febrer de 2006
Sense categoria
0 comentaris

S’aprova a Alella la moció sobre les tortures als joves de Torà

Avui dijous 23 de febrer de 2006 l’Ajuntament d’Alella ha a aprovat la moció a favor d’investigar les tortures que tres joves de Torà van patir per culpa d’una detenció dels mossos. La moció presentada per la CUP d’Alella i el Masnou ha rebut el suport d’ERC, de la plataforma ecologista la Garnatxa i de la Lliga social d’Alella. Conjuntament sumaven cinc vots, però gràcies a les abstencions de la resta de partits municipals la moció ha tirat endavant.

Ha costat una mica, perquè els grups municipals de CIU, ICV, PP i PSC, no estaven d’acord amb parts del text, i consideraven que si la justícia, ja estava investigant els fets, no era pertinent involucrar-se, ja que defensaven, que els poders judicial i polític han d’estar separats i amb la presentació d’aquesta moció, semblava com si es forcés al poder judicial.

A més a més, creien que el punt 1 del suport als joves de Torà, no era convenient, perquè ja s’està investigant, els casos que se’ls imputa. Per aquest motius han decidit abstenir-se. La Garnatxa, ha mirat de canviar alguns punts per tal d’aconseguir més suport, però han argumentat que igualment s’abstindrien, amb la qual cosa, La Garnatxa, ha preferit presentar-la, sense retocs.

ERC, La Garnatxa i la Lliga Social d’Alella, han votat a favor de la moció de suport.

Per tant han estat 8 abstencions, i 5 vots a favor, amb la qual cosa s’ha aprovat

Donem les gràcies a la gent d’ERC d’Alella per tal de donar suport a la moció, així com a la gent de la Garnatxa i de la Lliga social d’Alella ja que sense el seu suport no s’hauria pogut aprovar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!