A l'arrecera del Montsec

El bloc de Moisès Martí

4 de novembre de 2010
Sense categoria
3 comentaris

Feu-me un suggeriment

Em fa moltíssima mandra escriure sobre política, la política colonial és més previsible que la propera ratlla de cocaïna que es cruspirà la Belen Estevan, és cíclica, és com molt bé s’ha anomenat centenars de vegades com aquell famós film anomenat “el dia de la Marmota” amb un Bill Murray i una Andy McDowell excepcional i per cert ella guapíssima, em recorda a una relació que vaig tenir.

Es repeteix, i es torna a repetir, tot esperant que arribi el proper 29 de novembre, l’endemà i la societat catalana es torni a equivocar, com en els últims decennis i va tornem-hi que no ha estat res, ja no vindrà d’una altra ensarronada.

Mentrestant us demano als meu soferts lectors un suggeriment sobre on puc fer una escapadeta aquest proper pont del mes de desembre, per Catalunya clar, a l’estranger ja hi vaig a l’estiu i a Espanya, no hi vaig, això de què se’m pixin a sobre em provoca vòmits.

Doncs això, va algun suggeriment per aquest dies, un hotelet, una casa rural, doneu-me un cop de mà.

  1. Bones! La societat civil catalana es tornarà a equivocar segur, però es que mentre duri l’espectacle de “capelletes” de l’independentisme, anirem regalant legislatures d’espoli fiscal. Fins i tot es possible que alguna d’aquestes capelletes quedi per sota de la Carmen de Mairena. Però que es pot esperar de la societat civil si els polítics independentistes no fan els deures?
    Bé, més val no pensar-hi gaire, ja arribarà el dia d’un projecte seriós, no claudicant i rigorós,… o no.
    Pel pont, un suggeriment és la illa de la calma i pel paissatge de la foto et recomano algun racó de la serra de tramuntana. 

  2. No sé si en aquesta època de l’any hi arriben vaixells (des de Peníscola o Orpesa), en tot cas, val la pena tenir-ho en compte. Només la visita al Parc Natural ja val la pena i el viatge és tota una petita aventura. Pots consultar la web del Parc. Molt recomanable.

  3. Als peus del Port del Compte hi ha un hotel que es diu Les Fonts del Cardener. Des d’allí es pot anar a molts indrets i pobles preciosos. Això sí, cal anar-hi ben abrigat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!