Cinto

L'Altra Ràdio

24 d'abril de 2005
Sense categoria
0 comentaris

Programa especial de L’Altra Ràdio cara al públic

L’Altra Ràdio de Ràdio 4, amb la col.laboració del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya , us invita a l’enregistrament de dos programes especials, cara al públic, que es farà el matí del dissabte 21 de maig a l’auditori del  MNATEC, que està a la Rambla d’Egara, 270 de Terrassa. Us hi esperem.

Aquell matí celebrarem els 25 anys del programa, els 20 anys del museu i donarem suport a la creació d’una àrea dedicada a la història de l’audiovisual dins del MNATEC. Els programes s’enregistraran de 12 a 14 horesa a l’auditori del MNATEC. De les 10:30 a les 11:30, els assistents podran fer una visita guiada a l’exposició Mira’t la ràdio i podran veure el funcionament d’una estació especial de radioaficionats que operaran els membres del radioclub Quixots, la Unió de Radioaficionats de Catalunya i la Unió de Radioafcionats de Barcelona.

Tots els assistents podran entrar gratuïtament al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Les invitacions cal demanar-les escrivint un correu electrònic a altraradio@gmail.com o trucant al telèfon 93 304 81 86 (Joana Alumà).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!