Els alumnes de Periodisme i Comunicació Audiovisual participaran en la gestió de la Setmana de la Comunicació

Ja queda menys per a la novena Setmana de la Comunicació, que enguany tindrà com a eix vertebrador la gestió de marca i la seva identitat corporativa. La imatge que ens construïm d’un lloc, d’un producte o d’una empresa qualsevol afecta de forma immediata la forma que tenim de percebre’l i de relacionar-nos-hi.

És per això que avui, la major part dels territoris, empreses o institucions desenvolupen estratègies per incorporar la marca com un factor clau del seu èxit i de la seva competitivitat. I així pretén recollir-ho la  novena Setmana de la Comunicació, que tindrà lloc del 13 al 18 d’abril a l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

Enguany, i com cada any des de ja en fa nou, els alumnes de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida formarem part de l’equip organitzatiu de la Setmana de la Comunicació. Entre altres tasques, ens encarregarem d’organitzar i actualitzar aquest bloc abans, durant i després de les jornades.

Som un equip de cinc persones, alumnes de primer de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida i volem estendre la nostra formació més enllà de les aules. Per això creiem que és interessant treballar com els professionals que serem en un futur, fent un seguiment periodístic de la novena Setmana de la Comunicació. Així doncs, els nostres esforços se centraran compartir tota la informació disponible en aquest bloc i actualitzar què va passar, passa i passarà durant aquests dies.

Rut Camí – Estudiant de primer de Comunicació i periodisme audiovisual a la UDL

Alba Francín – Estudiant de primer de Comunicació i periodisme audiovisual a la UDL

Christian Aranda – Estudiant de primer de Comunicació i periodisme audiovisual a la UDL

Meritxell Garriga – Estudiant de primer de Comunicació i periodisme audiovisual a la UDL

Alícia Farré – Estudiant de primer de Comunicació i periodisme audiovis

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *