Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

25 d'agost de 2014
4 comentaris

La diada de l’11 a Reus ja té cartell

mani_11_reus_2014Ja és públic el cartell de la manifestació a REUS del proper 11 de Setembre. La convocatòria és a les 19:30 al Mercat Central tal i com portem fent des de 1996, i es farà un parell d’hores desprès de la multitudinària V de Barcelona.

El lema escollit per l’Esquerra Independentista del Camp, convocant de la manifestació, ha estat “Sense desobediència no hi ha independència!” unint així lluita social i nacional en el mateix lema.

La dinàmica de creixement de la l’EI a les nostres comarques, així com de la mateixa manifestació, reforcen la voluntat d’oferir la possibilitat a totes i tots aquells que ho vulguin, de poder manifestar-se al territori sense que això impliqui cap menysteniment pels actes de Barcelona.

 

 

  1. I si tothom fes com vosaltres, uns per aquí i uns altres per allà, em sembla que malament rai per aconseguir la independència. Aquesta tarda de l’11S, hauriem d’estar tots a Barcelona. Es allí on ens ho juguem, no a Reus.

  2. La mani de Reus es fa des de 1996, i cada any hi ve més gent, i que jo sàpiga l’ANC el 1996 no marca pas l’agenda dels catalans. La gent pot anar a on vulgui, però una cosa tinc clara el 99% de la gent que ve a la manifestació de Reus no aniria a la Barcelona, bàsicament per comoditat, jo he anat a Barcelona als 90, a Reus sempre que he pogut i a les grans manis de Barcelona. I anar a Barcelona, amb gent gran, nens petits o fins i tot sense ells és una matada, i dos o tres mil persones que es manifestin a Reus per a l’ANC son, un 0,00% del total de la V mentre que per Reus i la resta del Camp són un éxit positiu i a tenir en compte. Teniu la pell molt fina i no hi veieu més enllà del que us marca TV3 i els gurus del neoidependnetisme d’última hora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!