Les Barraques ens cauen a sobre!

Tot i el titular “asterixià”, el fet és que els diversos col·lectius del casal ja estan treballant per a organitzar tot el relacionat amb les Barraques de Festa Major de Sant Pere d’enguany, desprès del llarguíssim i complicat periple entre la Coordinadora de Barraques, de la qual formem part Casal, Club i Maulets i el nostre estimat Ajuntament.

El tema de Barraques (Muntatge, torns, decoració, responsables, etc) serà el tema central de la reunió ordinaria de Junta que es farà avui a dos quarts de nou del vespre al Casal.

També es parlarà de la Caminada a la Boca de la Mina posposa per la “sequera” en forma de pluja durant 4 caps de setmana, l’Escola de Formació d’Estiu de l’EIC o de la preparació de la dida de l’Onze de Setembre, entre altres temes.

Com sempre la reunió és oberta a tothom que hi vulgui dir la seva.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *