El Casal fa Festa Major de Reus

El Casal Despertaferro, conjuntament amb totes les organitzacions que hi estan associades participa i construeix la Festa Major de Sant Pere amb tot un seguit d’actes.

Els dies 20-21-22 i 23 de juny hi ha les Barraques de Reus
El Casal és una de les entitats organitzadores de les Barraques de Reus i una de les que hi ha estat sense interrupció des de la primera edició.

El dia 21 el Bou, amb els gegants i la Víbria baixaran a barraques en una cercavila festiva i hores després, a la mitja part del concert hi haurà el Bou embolat.

El dia 24 hi haurà una cercavila del Bou pel centre de Reus fins la Plaça a veure la primera Tronada, posteriorment el Bou participarà a la cercavila del Masclet conjuntament amb el Ball de Cercolets, el lleó i els Vitxets.
Per acabar de rematar la Diada dels Països Catalans a les Peixateries velles hi haurà un sopar-concert de Bou i arròs.

El dia 26 al Parc de Sant Jordi la Secció de Bitlles del CE Despertaferro, conjuntament amb els bitllers del Ball de Diables de Reus faran una tirada de bitlles.

El dia 27 el Bou convida lo Peix de Bellmunt i la Bandarra Street Orkestra a un correbars pel centre de al ciutat, durant el qual es lliurarà la Cagarada del Bou i la Gorra de Portador als personatges més i menys populars de l’any.

Veiem com el Casal treballa en positiu per la ciutat i pel país, res a veure amb l’etiqueta d’antitot que alguns ens volen penjar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *